español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent comença els tràmits per reiniciar les obres del Pont Pere Otger

Sallent comença els tràmits per reiniciar les obres del Pont Pere Otger
Publicat: Dilluns 24/09/2018

Les obres del Pont Vell de Sallent van començar al mes de juny d'enguany i havien d'estar finalitzades durant el mes d'octubre.

L'empresa adjudicatària desenvolupava les obres fins que al mes d'agost es va fer una aturada per falta de les planxes de formigó que s'han d'instal·lar al pont, ja que l'empresa que les havia de fabricar feia vacances. Durant aquest període l'Ajuntament va exigir que s'habilités el pont per a la circulació de vianants.

A començaments de setembre s'havien de reiniciar les obres. L'Ajuntament es va posar en contacte amb l'empresa i es va assabentar que tenien problemes financers que estaven intentant resoldre, sense que s'hagués posat en coneixement prèviament a l'Ajuntament. L'empresa va demanar uns dies per tal d'aconseguir nou finançament i poder seguir amb l'execució de les obres que tenen adjudicades, entre elles les del Pont de Sallent.

Dijous passat l'Alcalde va mantenir una reunió amb l'empresa on es manifestava que no es podia disposar de més temps i l'empresa va comunicar que no podrien continuar amb l'obra començada.

L'Ajuntament de Sallent lamenta molt la situació en què es troba l'empresa, però ben aviat començaran els tràmits per poder adjudicar novament l'obra i poder reprendre les obres com més aviat millor.

En paraules de l'alcalde: "Aquesta és una de les principals obres que hi ha en marxa a Sallent, i que afecta més directament el funcionament del municipi i per això estem treballant acceleradament, però acuradament per poder reprendre les obres com més aviat millor".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24/09/2018 16:32
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona