español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent celebrarà la primera setmana Gran de l'1 al 7 d'abril

Sallent celebrarà la primera setmana Gran de l'1 al 7 d'abril
Del 01/04/2019 al 07/04/2019
Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser un espai de reconeixement a les persones grans del municipi i fer-les protagonistes.

Sallent celebrarà, de l'1 al 7 d'abril, la primera setmana gran de la seva història.  Una iniciativa que neix amb la voluntat de ser un espai de reconeixement a les persones grans del municipi i fer-les protagonistes. L'Àrea d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de Sallent ofereix, juntament amb les entitats participants, un programa d'activitats dirigides a la gent gran de Sallent, però que estan obertes a totes i tots. La finalitat és posar en valor la seva experiència, el seu coneixement, la seva cooperació, i el suport que donen al seu voltant. Amb la intenció i voluntat que el poble de Sallent ha de seguir facilitant la vida i les atencions a les persones grans i fer-les protagonistes d'espais de cultura i lleure, i encarar el futur amb optimisme.

La setmana començarà amb el taller “la meva història”,  Un taller de tres dies per treballar la memòria, la creativitat i l'apoderament personal des d'una vessant lúdica.

Treballarem a partir de l'àlbum familiar per construir un petit llibret biogràfic. La primera sessió serà el dilluns 1 d'abril, la segona el dimarts 2 d'abril i la tercera el dimecres 3 d'abril. Totes de les 10:30h fins les 12:30h. El dimarts 2 d'abril, i tots els dimarts fins a final de mes, es farà un curs introductori a l'ús de les noves tecnologies a la Biblioteca de Sallent. A més, el mateix dimarts es celebrarà un recital de cançons a càrrec del Cor Lacetà a les 17h a la residència Municipal. A la mateixa hora i el mateix dia a la sala de la Cultura hi haurà El Show de la gent Gran a càrrec de l'Associació Guifré el Pelós. Dimecres, a les 17:30h a l'Auditori de l'Escola de Música hi haurà el concert Patuflash. El dijous 4 d'abril es faran dos tallers, un sobre la seguretat en les compres a distància i fora dels establiments mercantils i un altre per reflexionar sobre la tasca professional en l'atenció a les persones grans a través del joc. Divendres 5 d'abril els alumnes de l'INS Llobregat faran una xerrada sobre la vida a la residència i al vespre a les 20:30h a la Fàbrica Vella hi haurà l'espectacle Iaia: memòria històrica.  Diumenge 7 d'abril a les 12h es celebrarà l'Audició de Sardanes Cobla Ciutat de Terrassa a la Plaça Pare Claret i a les sis de la tarda es farà el ball de cloenda a càrrec d'Andreus Trio.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/03/2019 11:54
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona