español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent celebra la segona edició del dia de l'emprenedoria el dia 30 de maig

Sallent celebra la segona edició del dia de l'emprenedoria el dia 30 de maig
Publicat: Dijous 30/05/2019
Tens una idea de negoci? Necessites un espai? A Sallent t'ajudarem a fer realitat la teva idea i a trobar l'espai que necessites.

El dijous 30 de maig Sallent celebrarà el dia de l'emprenedoria al viver d'empreses "El Salt”. De 9:00h a 18:00h es podrà visitar l'edifici "El Salt”, es donarà informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de la vila i s'explicaran les facilitats que ofereix l'ajuntament per obrir un negoci a Sallent. 

A la tarda se celebrarà l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica amb l'objectiu d'ajudar a les persones emprenedores a tirar endavant la seva idea o projecte i amb els consells d'un expert en emprenedoria.

De 18h a 20h es celebrarà una sessió per conèixer els instruments de finançament alternatiu que estan a l'abast dels emprenedors sense passar pel banc, com el Crowdfunding, l'invoice trading, bootstrapping o els préstecs participatius a càrrec de Marc Fernàndez, empresari, conferenciant, expert en consolidació i creixement d'empreses i fundador de diverses startups. En la mateixa sessió un emprenedor del territori explicarà la seva experiència de crowdfunding amb èxit. En acabat, es farà la cloenda de la jornada amb un networking entre els assistents i un refrigeri.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins l'agenda d'activitats de la 2a setmana de l'emprenedoria que organitza l'ajuntament de Manresa amb l'objectiu d'arribar als emprenedors del Bages.

*Cal reservar hora per les sessions individuals de consultoria i confirmar assistència a la jornada d'experiències d'emprenedors al següent correu o telèfon:

sll.promoeconomica@sallent.cat

T. 93 820 61 92

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/05/2019 11:22
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona