español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Reparat el sistema de climatització de la Biblioteca municipal de Sallent

Reparat el sistema de climatització de la Biblioteca municipal de Sallent
Publicat: Divendres 13/12/2019

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Sallent, conjuntament amb l'empresa responsable, han reparat l'avaria que afectava el sistema de climatització de la Biblioteca municipal per tal de donar una resposta urgent a la situació que afectava l'edifici i el seu bon funcionament.

 

Segons el Regidor d'Urbanisme, Miquel Estruch, "està previst que en un any s'inverteixin 60.000€ pel sistema de climatització a la Casa Torres, i d'aquests un 50% sigui destinat a la Biblioteca". Estruch remarca que aquesta és "una mesura urgent, donat que fa massa anys que s'arrossega el mal funcionament de la calefacció a aquest espai municipal".

 

Les reparacions que s'han efectuat han consistit en el segellat de diverses fuites de l'aparell de climatització, que provocava que no arribés l'aire calent a la primera i segona planta. Segons fonts del consistori, tornant de vacances es programarà un paquet de mesures preventives per a la millora de la fiabilitat del sistema. La Diputació de Barcelona ha agraït, en aquest sentit, "la rapidesa per solucionar la incidència i per la programació d'aquestes mesures".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/12/2019 14:38
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona