español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Reobertura de la deixalleria de Sallent amb horari reduït i només per activitats econòmiques

Reobertura de la deixalleria de Sallent amb horari reduït i només per activitats econòmiques
Publicat: Dimecres 22/04/2020

La xarxa de deixalleries continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19

A partir d'avui, dimecres, 22 d'abril, la deixalleria de Sallent començarà a donar servei a les activitats econòmiques: amb un horari molt més reduït de l'habitual (dilluns i dimarts de 12:30h a 14h i dimecres, dijous i divendres de 17:30h a 19h), s'obriran per rebre residus provinents d'empreses, comerços, tallers... però continuaran tancades als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19.

A més, es limitarà el número de persones permeses dins les instal·lacions per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i minimitzar el risc de contagi. També es recomanarà als usuaris que portin mascaretes i guants per accedir-hi.

Serveis que eren destinats principalment a l'usuari particular, com la venda de compost o el segellat de bonificacions, continuaran aturats fins que no es reobrin oficialment les deixalleries.

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha pres la decisió de fer aquesta primera fase de reobertura molt limitada per atendre les necessitats de les activitats econòmiques que ja han tornat a la seva activitat habituals fa uns dies. Però es mantenen tancades als particulars d'acord amb l'estat d'emergència actual i les recomanacions de confinament i de sortir de casa només per a activitats imprescindibles.

D'altra banda, el Consorci fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per evitar abandonament de voluminosos a la via pública i demana que aquests objectes es guardin a casa fins que tornin a obrir les deixalleries o es reprengui el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/04/2020 16:25
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona