español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Places lliures en el projecte Turn On

Places lliures en el projecte Turn On
Publicat: Dijous 04/10/2018

Després d'un any i mig de vida, el projecte Turn On continua amb força i amb molt bona rebuda per part dels joves del municipi. Actualment el projecte disposa de places lliures per a nous alumnes que vulguin formar-se i preparar-se per a la inserció laboral.

El projecte Turn On va néixer amb la idea d'acompanyar i donar suport als joves d'entre 16 i 21 anys que es troben en dificultats per accedir al món laboral, o bé, no tenen clar quin és l'itinerari formatiu que els agradaria seguir. Els joves reben una formació teòric-pràctica que es realitza in situ en la rehabilitació de la caseta, l'edifici de contramestres que en un futur es destinarà als joves. Aquest itinerari prelaboral consisteix en tasques de construcció, electricitat, pintura i jardineria i també inclou classes d'anglès. Els alumnes també col·laboren en l'àmbit comunitari de Sallent per la millora dels espais públics i festivats.

Per formar part del projecte cal adreçar-se a l'Ajuntament de Sallent i omplir la sol·licitud destinada a la formació juntament amb el document d'identitat (DNI, NIE, Passaport), una breu carta de presentació i el currículum vitae. Un cop les places estiguin cobertes, les persones que hagin fet la sol·licitud i no hi hagin pogut accedir restaran en llista d'espera.

Per a més informació i aclariments podeu demanar informació a l'Ajuntament i al Viver d'Empreses "El Salt".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/10/2018 10:28
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona