español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Obertes dues borses de treball per oficial de manteniment i especialista informàtic

Obertes dues borses de treball per oficial de manteniment i especialista informàtic
Publicat: Dimarts 23/10/2018

L'Ajuntament de Sallent actualitzarà la borsa de treball per contractacions temporals d'un oficial de manteniment destinat a la Brigada Municipal i als Serveis Municipals de l'Ajuntament.

Els llocs de treball vindran derivats de relleus per jubilacions parcials, baixes per incapacitat temporal, vacances i altres incidències que posin de manifest la necessitat de substituir personal en plantilla, mitjançant el sistema concurs - oposició.

El funcionament d'aquesta borsa de treball admet incorporacions de nous aspirants i valoració de nous mèrits dels que ja en formen part per escalar posicions i accedir a un lloc de treball més ràpidament. La propera actualització es farà la primera quinzena de novembre.

Per altra banda, es realitzarà el procés selectiu d'un especialista informàtic com a funcionari interí de programa pel consistori.

Podeu consultar les bases on apareixen els requisits per accedir a les ofertes de feina a l'apartat d'Ofertes de llocs de treball de la pàgina web de l'Ajuntament de Sallent, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament o bé, podeu venir o trucar directament a l'Ajuntament de Sallent; 938 370 200.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/10/2018 14:09
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona