español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Més d'un miler de persones assisteixen a la vetllada de l'esport sallentí

Més d'un miler de persones assisteixen a la vetllada de l'esport sallentí
Publicat: Divendres 17/05/2019

El futbolista Edgar González i la corredora Rosa Navarro, els guanyadors destacats de la 32a Nit de l'Esportista.

 

El Pavelló Municipal de Sallent va acollir unes 1.200 persones que van assistir a la 32a edició de la Nit de l'Esportista, organitzada pel El Consell Municipal d'Esports de Sallent. Unes 600 van sopar-hi, a les que se les hi va afegir 600 persones més a la gala de premis. Les autoritats locals, encapçalades per l'alcalde David Saldoni, i els presidents de les entitats esportives del poble van ser les encarregades de lliurar els guardons als esportistes nominats, ja sigui per la seva llarga trajectòria com per la seva reconeguda actuació durant la temporada. En la gala hi havia més de 215 nominats de totes les entitats esportives de la vila.

Pel que fa als guardons més destacats, els de millors esportistes absoluts van recaure recaigut en el futbolista Edgar González, jugador del Betis B i recent debutant a Primera Divisió, i en la corredora de curses de muntanya Rosa Navarro, en el Top 3 de la Copa d'Espanya de maratons i mitges maratons. L'acte va ser presentat en aquesta edició pel periodista de TV3 Francesc Sòria i Sílvia Canals, tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Sallent.  A més, en l'acte hi va haver actuacions de fit dance a càrrec de l'ASCF, de hip-hop dels grups Sweet's i Diam's, i també de l'ASCF; una exhibició de hip-hop dels grups de l'Escola Dansa Julieta Soler Akira i La Colla, i una actuació de trapezi a càrrec d'Anna Plotnikova, del Circ Pistolet.

 

Els guardonats més destacats de la nit van ser:

* Millor Esportista Escolar : Bruna Vallribera Rojo, atleta de l'AE Sallent guanyadora de la majoria de crosos comarcals disputats.

1

* Millor Esportista Infantil masculí : Gerard Ruiz de Valdivia, jugador i capità de l'equip aleví del F.C.Barcelona.

2

* Millor Esportista Infantil femení: Mariona Serramalera Miguel, jugadora de l'equip preinfantil del Paidos Sallent, que jugarà la final a 4 de categoria A1 i seleccionada per la federació per formar part de l'equip del Bages de 3x3.

* Millor Esportista Júnior masculí : Pau Simon Doña, campió de la copa catalana de descens amb BTT.

3

* Millor Esportista Júnior femení : Marina Chavarria Espasa, 4a de salts de trampolí individual als jocs olímpics de la joventut a Buenos Aires, i 1a al rànquing absolut espanyol en salts de trampolí.

4

* Millor Esportista Sènior masculí: Edgar Gonzalez Estrada, jugador de futbol del Betis B que va debutar a 1ª divisió en partit oficial.

5

* Millor Esportista Sènior femení: Rosa Navarro Garcia, està entre les 3 millors atletes de la copa d'Espanya en marató i mitja marató de muntanya.

6

* Millor Equip : A l'equip Juvenil A del Centre d'Esports Sallent, amb moltes opcions  per l'ascens a la dessitjada juvenil preferent, Sergio Aragones, Adrián Charneco, Eduardo David Coronel, Jordi Diaz, Ivan Gil, Adrian Lopez, Javier López, Alejandro Marquez, Joel Moreno, Miguel Angel Pla, Ferran Quintana, Jofre Ribera, Erik Romero, Lluís Sala, Joan Torres  i el entrenadors :  Ruben Navarro i Valentin Carrasco

* Menció especial i honorífica : Sergi Cots Sotoca i Lluis Ruiz Oller, uns dels millors especialistes en curses de muntanya de llargues distàncies

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/05/2019 13:05
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona