español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntment de Sallent amplia el pressupost per comprar un edifici del centre de la població

L'Ajuntment de Sallent amplia el pressupost per comprar un edifici del centre de la població
Publicat: Dimecres 13/02/2019
Els propietaris han fet una oferta irrefutable a l'Ajuntament per adquirir l'immoble.

El ple de la corporació municipal d'avui dimecres 13 de febrer de 2019 incorpora una modificació del pressupost de l'Ajuntament per poder afrontar la compra de l'edifici situat al començament del carrer Bisbe Valls, des de la plaça de la Pau, fins a la plaça St. Antoni Ma. Claret.

Aquest edifici datat d'abans de l'any 1800, té una superfície construïda de 1070 metres quadrats. Actualment aquest edifici es troba sense habitats, i només té un local ocupat per una botiga de la població.

L'Ajuntament fa una modificació, ampliant el pressupost en 185.000 euros, per tal de poder fer front a les despeses de compra i totes les despeses relacionades amb la transacció.

La propietat de l'edifici, va fer arribar una oferta a l'Ajuntament de Sallent, amb una proposta de preu molt avantatjosa per si l'administració local hi volia fer front, i donava de marge fins al 31 de març per mantenir aquesta oferta. És per això que, finalment, l'Ajuntament de Sallent ha pres la decisió d'acceptar l'oferta abans de la data esmentada, fet que necessita aquesta modificació pressupostària.

Segons l'alcalde de Sallent, David Saldoni: "aquesta és una molt bona oportunitat, ja que el preu és molt bo, estant fins i tot per sota del valor cadastral del sol de l'immoble. Després de valorar-ho a fons, hem cregut oportú aprofitar aquesta oportunitat."

En relació als possibles usos que s'ho poden donar, Saldoni manifesta: "hi poden haver molts i diversos usos en aquest edifici cèntric de la població, però considerem que això ja pertocarà al proper equip de govern decidir-ne els usos que haurà de tenir i com fer-hi front. En aquest moment només es fa la compra per aprofitar l'oferta."

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/02/2019 10:39
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona