español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’Ajuntament ofereix uns ajuts en forma de vals de compra a les persones afectades econòmicament per l’estat d’alarma

L’Ajuntament ofereix uns ajuts en forma de vals de compra a les persones afectades econòmicament per l’estat d’alarma
Publicat: Divendres 03/07/2020

L'Ajuntament de Sallent, dins del pla de xoc per Sallent, Cabrianes i Cornet davant l'emergència de la COVID-19, ofereix uns ajuts en forma de vals de compra a les persones de Sallent que han estat afectades econòmicament per l'estat d'alarma.

Els requisits per accedir als ajuts és estar empadronat al municipi de Sallent, no tenir deutes amb Hisenda, seguretat social o l'Ajuntament, i trobar-se en algun dels grups següents: el primer, aquells que han vist extingit el seu contracte de treball durant l'estat d'alarma (del 14 de març al 21 de juny) o el segon, aquells que han vist suspès el seu contracte o reduïda la seva jornada arran d'un ERTO durant l'estat d'alarma.

Cada beneficiari rebrà 8  “vals de compra” per un valor total de 80,00 € que haurà de gastar al comerç local pel doble de l´import concedit, 160,00 €. Els vals seran bescanviables als comerços  o serveis professionals de Sallent adherits a la campanya “ vals de compra” de l´1 de setembre al 20 de novembre de 2020.

El termini per presentar les sol·licituds és del 8 al 22 de juliol del 2020 i es pot sol·licitar per via online, adjuntant la instància genèrica disponible a la seu electrònica municipal, el formulari específic per aquest ajut  i el document acreditatiu que s´estableix a les Bases o al registre general de l'Ajuntament, presentant directament el formulari  específic per aquest ajut emplenat i signat i adjuntar-hi el document acreditatiu que estableixen les Bases.

Per resoldre dubtes, envia un correu a sll.covid@sallent.cat o trucar al telèfon 93 820 61 92 de l´Oficina municipal d´assessorament per la crisi de la Covid-19.

Podeu consultar les bases i la guia amb tota la informació al següent enllaç: https://www.sallent.cat/t-informem/subvencions-100/ajuts-en-forma-de-vals-de-compra.html

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/07/2020 09:31
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona