español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’Ajuntament ofereix ajuts al comerç de proximitat local per fer front als efectes de la pandèmia

L’Ajuntament ofereix ajuts al comerç de proximitat local per fer front als efectes de la pandèmia
Publicat: Dijous 17/09/2020

El ple de l'Ajuntament de Sallent va aprovar, el passat dimecres, uns ajuts per la promoció del comerç fora de l'àmbit delimitat del Pla de Barris, amb l'objectiu de fer-ho extensible a tots els comerços del municipi.

En aquest sentit, es van aprovar unes bases específiques, que es poden consultar al següent enllaç amb tota la informació necessària ( https://www.sallent.cat/t-informem/subvencions-100/subvencions-promocio-del-comerc-fora-de-lambit-delimitat-pel-pla-de-barris.html), que pretenen subvencionar un 50% de les actuacions fetes als comerços que es situen fora de l'àmbit d'actuació del Pla de Barris pels següents conceptes:

  1. Dur  a terme actuacions destinades a la rehabilitació , ampliació, conservació i modernització d'establiments en funcionament i locals comercials buits.
  2. Obertura de nous comerços.
  3. Renovació de baixos per convertir-los en establiments comercials i de serveis d'acord amb el previst al POUM.
  4. Renovació de terrasses (s'inclouen tendals, taules i cadires, estufes i tancaments), d'acord amb l'Ordenança de terrasses.

Les sol·licituds es poden presentar a partir del 23 de setembre i fins al 23 d´octubre de 2020 i s'haurà d´haver realitzat les actuacions i justificada la subvenció com  a màxim el 18 de desembre de 2020.

 Per qualsevol dubte o aclariment també podeu trucar o demanar hora al Servei de Promoció Econòmica 93 820.61.92 o enviar un correu a les adreces: sll.promoeconomica@sallent.cat 

 sll.covid@sallent.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/09/2020 21:37
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona