español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'AJUNTAMENT DE SALLENT REBUTJA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

L'AJUNTAMENT DE SALLENT REBUTJA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM
Publicat: Dilluns 14/10/2019
L'AJUNTAMENT DE SALLENT REBUTJA ROTUNDAMENT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM I ATURA TOTA L'ACTIVITAT INSTITUCIONAL

 

L'Ajuntament de Sallent ha suspès avui totes les activitats institucionals un cop s'ha fet pública la sentència pel Tribunal Suprem contra les persones jutjades per organitzar el referèndum de l'1 d'octubre de 2017 i  que han estat condemnades a penes d'entre 9 i 13 anys de presó.

A les 12 del matí hi ha hagut una aturada a la plaça de la Vila on han assistit els treballadors del consistori, regidors, l'alcalde i sallentins i sallentines.

A 2/4 de 9 del vespre s'ha convocat una concentració a la Plaça de la Vila a la que seguirà un Ple Extraordinari consensuat amb totes les forces polítiques per aprovar la moció en rebuig a la sentència.

La moció manifesta el rebuig a la sentencia condemnatòria, constatant que “representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya” i reclama la llibertat “immediata” dels presos polítics i també la seva amnistia, així com per als exiliats. També reivindica el dret a l'autodeterminació “per resoldre el conflicte polític existent, per via democràtica i pacífica”. 

D'aquesta manera, l'Ajuntament vol expressar el rebuig a les condemnes efectuades contra els nostres representants institucionals i membres de la societat civil, que van defensar el dret a decidir democràticament el futur de Catalunya i rebutjar frontalment la sentència condemnatòria i fer palès que vivim uns moments on es vulneren les llibertats i drets individuals.

L'Ajuntament de Sallent es suma a les mobilitzacions ciutadanes convocades a arreu del país i fa una crida a totes les persones a participar en les lluites compartides i pacífiques a favor dels drets i les llibertats.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/10/2019 15:39
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona