español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament de Sallent assumeix el manteniment del barri de la Butjosa

L'Ajuntament de Sallent assumeix el manteniment del barri de la Butjosa
Publicat: Divendres 17/05/2019
L'Ajuntament de Sallent signa un conveni amb la SEPIDES, que permet a l'Ajuntament atendre les necessitats dels veïns. El conveni arriba després d'anys de negociacions impossibles amb el govern del PP.

L'Ajuntament de Sallent ha aconseguit arribar a un acord amb la SEPIDES sobre el manteniment del barri de la Butjosa, una reivindicació llargament esperada i un acord que havia estat impossible amb l'antic govern del PP, i que en aquest moment s'ha pogut desencallar. El barri de la Butjosa és propietat de la SEPIDES, organisme de l'Estat que depèn del Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas, que gestiona patrimoni i impulsa el desenvolupament empresarial i econòmic. Actualment aquest barri té moltes mancances en el manteniment ordinari, ja que hi ha problemes amb les herbes, l'estat de les faroles, les voreres i carrers. L'Ajuntament de Sallent i l'Associació de Veïns s'han queixat en reiterades ocasions de la situació en què es troba el barri i, per fi, hi ha trobat solució.

Amb aquest conveni, l'Ajuntament de Sallent passa a fer-se càrrec del manteniment portes enfora de les cases de la Butjosa. Per això l'Ajuntament de Sallent, ja ha posat fil a l'agulla amb tasques de manteniment del barri com tallar les herbes, i pressupostar els treballs de millora de l'enllumenat públic.

El ple de l'Ajuntament de Sallent, va aprovar aquest conveni per unanimitat en el ple del passat dia 8 de maig. El conveni signat entre l'Ajuntament de Sallent i la SEPIDES, comporta una aportació anual de 20.000 euros per fer front a aquestes tasques de manteniment. Des de l'Ajuntament s'és conscient que d'entrada farà falta més recursos, però considera que en general és un bon acord, que permetrà als veïns i veïnes de la Butjosa poder tenir un millor manteniment de l'espai públic. 

Des de l'Ajuntament es considera que aquest manteniment s'havia de fer des de la proximitat, i no podíem esperar que des de Madrid autoritzessin cada bombeta que s'havia de canviar, ni el moment de tallar les herbes.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/05/2019 15:55
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona