español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’Ajuntament de Sallent aprova el PAM pel mandat 2019-23

L’Ajuntament de Sallent aprova el PAM pel mandat 2019-23
Publicat: Dijous 10/09/2020

El ple de l'Ajuntament de Sallent ha aprovat provisionalment, aquest passat dimecres, el pla d'actuació municipal (PAM) pel mandat 2019-2023. El document, que pretén reflectir les actuacions municipals que es duran a terme al municipi durant els propers tres anys, aplega els compromisos adquirits per l'equip de govern i amb la suma de noves necessitats i reptes de l'anterior legislatura.

Entre les propostes que hi consten al document, que es pot consultar online al següent enllaç (https://www.sallent.cat/lajuntament/pla-dactuacio-municipal-2019-23.html), hi ha el projecte d'una nova Residència. Un projecte, segons el govern municipal, que “requereix molts esforços per la quantitat de recursos que suposa” però que “les mesures que prenem van encarades a poder assumir-ne el cost.”

El pla de mandat està dividit en quatre eixos, que engloba des de les polítiques socials i d'habitatge, les de desenvolupament econòmic de promoció i turística, les que tenen a veure amb l'entorn urbà i natural o transparència, bon govern i qualitat democràtica.

Dins d'aquests quatre eixos s'emmarquen projectes, actuacions i inversions diverses basades totes elles en generar igualtat d'oportunitats per tothom, potenciar l'economia i el turisme local, encaminar al municipi cap a la sostenibilitat i aconseguir uns espais i serveis públics de qualitat. Com a govern de  proximitat, les assemblees de barri esdevenen protagonistes actives alhora de detectar les necessitats i les preocupacions dels veïns i les veïnes.

Amb el compromís reiterat d'una gestió transparent i d'una utilització responsable dels recursos públics, amb aquest pla d'actuació l'equip de govern pren la determinació de posicionar Sallent com a municipi de futur.

Segons l'Alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, el PAM “és un compromís explícit amb la ciutadania de tot allò que ens proposem dur a terme durant la legislatura.” Ribalta remarca que “és un document obert a les necessitats que puguin sortir a cada moment i on tothom hi pugui fer aportacions” i recorda que la situació excepcional de la COVID-19 ha obligat a adaptar-ne el contingut i les prioritats.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/09/2020 13:51
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona