español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament de Sallent adopta mesures preventives per evitar el contagi del Coronavirus COVID-19

L'Ajuntament de Sallent adopta mesures preventives per evitar el contagi del Coronavirus COVID-19
Publicat: Dijous 12/03/2020

L'Ajuntament de Sallent informa que, des d'avui dijous, 12 de març, i durant els propers quinze dies, de forma provisional, totes les activitats públiques organitzades per l'Ajuntament i les activitats públiques o privades organitzades per entitats a les instal·lacions municipals, així com els centres educatius queden suspeses.

Es recomana a tota la ciutadania i a les entitats que evitin les activitats seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya. Davant de qualsevol símptome o dubte es demana que es truqui prèviament al Centre d'Assistència Primària abans d'anar-hi, en horari d'atenció al públic (de 8h a 20h) al telèfon 938 37 21 20, o al telèfon gratuït 061 Salut Respon

Les mesures acordades són de caràcter estrictament preventiu per evitar una major propagació del virus. A més, es recomana sobretot seguir tota la informació a través dels canals oficials (http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus) i no difondre falses informacions o notícies no contrastades, així com de seguir els consells de les autoritats sanitàries. 

Tota aquesta informació s'anirà actualitzant en funció de l'evolució de la situació i les mesures que s'acordin des de la Generalitat de Catalunya.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/03/2020 21:18
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona