español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’Ajuntament convoca el teixit empresarial del municipi per crear una associació

L’Ajuntament convoca el teixit empresarial del municipi per crear una associació
Publicat: Divendres 10/07/2020

L'Ajuntament de Sallent fa mesos que treballa per aconseguir sinergies empresarials dins del municipi a través d'accions de treball cooperatiu, formació i assessorament amb l'objectiu de la creació d'una associació d'empresaris.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç, Consum i Activitats, dirigida per la regidora republicana Cristina Luna, conjuntament amb l'empresari i gerent, Joel Lozano de l'empresa d'Autocars HT van impulsar la primera reunió de treball per iniciar la constitució de l'Associació d'empresaris de Sallent.

L'objectiu de la trobada inicial va ser fomentar la col·laboració empresarial entre les empreses del territori per facilitar l'inici de la creació d'una associació empresarial a Sallent  a través de diverses dinàmiques de treball potenciant el diàleg i l'intercanvi d'opinions.

El proper dimecres, 15 de juliol, es presentarà a l'edifici Espai cultural Fàbrica Vella la creació de la primera associació d'empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet amb l'objectiu d'animar als assistents a formar part del grup motor.

Totes les propostes i necessitats del teixit empresarial assistent manifestades a la reunió van propiciar la realització d'aquesta primera reunió de treball per donar un pas més en l'impuls i suport de la creació d'una associació empresarial a Sallent. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/07/2020 03:13
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona