español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobrirà el proper dilluns, 11 de maig

La xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobrirà el proper dilluns, 11 de maig
Publicat: Divendres 08/05/2020

Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat i que esglaonin l'anada a les deixalleries per evitar aglomeracions

A partir dels proper dilluns, 11 de maig, la deixalleria de Sallent, i xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci, es reobrirà per a l'ús també de particulars (els darrers dies s'havia destinat exclusivament a activitats econòmiques) amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat, que evitin col·lapsar les deixalleries els primers dies d'obertura i que s'informin del funcionament de recollida de voluminosos als seus municipis.

A l'entrada la deixalleria, els usuaris trobaran un cartell amb indicacions de seguretat, com l'ús de guants i mascaretes, el respecte de les distàncies de seguretat i l'aforament màxim de persones que es permet.  Les deixalleries funcionaran en els seus horaris normals i també es reprendran serveis que havien estat aturats com la venda de compost, el segellat de bonificacions i el programa de reutilització social.

Des del Consorci del Bages per a la gestió de residus es fa una crida a l'ús responsable de la xarxa de deixalleries i a evitar col·lapsar-les. Per això, es demana que la ciutadania esglaoni l'anada a les deixalleries per evitar aglomeracions i llargues esperes per poder-hi accedir. A més, també es recomana que cadascú s'informi al seu Ajuntament sobre funcionament, horaris i dies de recollida de voluminosos.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/05/2020 14:00
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona