español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La formació online torna amb força el mes d'octubre

La formació online torna amb força el mes d'octubre
Publicat: Dilluns 05/10/2020
Des del Servei de Promoció Econòmica, amb la voluntat de seguir apostant per la formació online d'acord amb la situació excepcional que travessem, s'ha programat diverses píndoles formatives  online  i una de presencial que es duran a terme durant el mes d´octubre, algunes de les quals s´allargaran fins el mes de desembre. Les  píndoles online també inclouen consultories personalitzades pels assistents.
 
En l´àmbit de l´ocupació, cal destacar 8 setmanes de píndoles formatives online que tractaran temes relacionats en la recerca de feina adaptats a la nova situació derivada de la crisi de la Covid-19, que es realitzarà tots els dimecres,  de 10:00 a 11:00h del matí, del 21 d´octubre al 9 de desembre de 2020.
 
També, per millorar l´ocupabilitat de les persones es realitzarà un curs per l´obtenció del carnet d´ operador de carretons elevadors frontal i retràctil amb 10 hores de teoria presencial i  pràctiques individuals  de conducció.
 
Davant els continuats canvis normatius en matèria laboral s´ha programat una sessió online dirigida a les empreses i autònoms que vulguin resoldre dubtes relacionats amb l´actualitat laboral: ERTOS, teletreball, reorganització de la seva empresa, entre d´altres.
 
Per altra banda, per impulsar el comerç de proximitat, s´ha previst una píndola en què els comerciants puguin conèixer diferents estratègies de negoci, crear sinergies amb altres comerços i millorar l´experiència de compra del client a la seva botiga.
 
També destaca la píndola dirigida a totes aquelles persones que vulguin conèixer les propostes i oportunitats per emprendre en temps de crisi.
 
És imprescindible l'inscripció prèvia per a totes  les formacions, enviant un  correu a  sll.promoeconomica@sallent.cat o trucant al telèfon 93 820 61 92 del Servei de Promoció Econòmica Municipal. 
 
*Per a més informació podeu consultar els  documents adjunts.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/10/2020 16:58
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona