español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La 5a Assemblea Municipal Oberta se celebrarà el 20 de novembre

La 5a Assemblea Municipal Oberta se celebrarà el 20 de novembre
Publicat: Dilluns 08/10/2018

El consistori sallentí proposa nova data per celebrar la 5a Assemblea Municipal Oberta que s'havia de realitzar el mes de setembre i no va ser possible per falta de propostes. Finalment l'AMO tindrà lloc el dimarts 20 de novembre a les 20h a la sala Vilà i Valentí.

 

Aquelles persones que vulguin  presentar una proposta per ser debatuda, hauran de fer-ho abans del 2 de novembre al registre de l'ajuntament de Sallent. Tant a la pàgina web com en el mateix registre hi ha els models a seguir per tal de presentar la proposta.

 

Per poder assistir a l'assemblea, tal com estableix l'article 3.2. del reglament, cal inscriure's a l'Ajuntament de Sallent presencialment o a través de la plataforma digital e-tram fins un dia abans de la celebració de l'assemblea, és a dir fins al dia 19 de novembre de 2018. Per qualsevol dubte, els ciutadans interessats poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Sallent.

 

Les Assemblees municipals obertes són una eina participativa perquè el poble pugui intervenir i fer arribar el seu punt de vista i les seves propostes al consistori. Una via directa entre aquest òrgan i la població que permet posar sobre la taula i canviar diversos aspectes del municipi. En aquest sentit, el consistori sallentí fa una crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes facin arribar les seves propostes i idees per aconseguir, entre tots, fer de Sallent un poble millor.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24/10/2018 13:48
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona