español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El micromecenatge és el protagonista del segon dia de l'emprenedoria de Sallent

El micromecenatge és el protagonista del segon dia de l'emprenedoria de Sallent
Publicat: Dilluns 03/06/2019

El 30 de maig Sallent va celebrar el dia de l'emprenedoria al Viver d'Empreses "El Salt". Una jornada amb sessions de consultoria, portes obertes i testimoniatges d'emprenedors d'èxit entre altres activitats. Durant tot el dia es va poder visitar l'edifici "El Salt", i es va donar informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de Sallent així com les facilitats que ofereix l'Ajuntament per obrir un negoci al municipi.

A la tarda es va celebrar l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica. En la sessió per conèixer esl instruments de finançament alternatiu que estan a l'abast dels emprenedors sense passar pel banc es va comptar amb els testimonis d'Arnau Aloy i Marc Prat, creadors de les llibretes "Mixiw" que van explicar de primera mà les seves experiències com a emprenedors d'èxit i amb el micromecenatge i crowdfunding. La sessió va estar dirigida per Marc Fernández, empresari, conferenciant i expert en consolidació i creixement d'empreses. La jornada va cloure amb un petit refrigeri i networking entre els assistents.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins l'agenda d'activitats de la 2a setmana de l'emprenedoria que organitza l'ajuntament de Manresa, ha tingut molt bona rebuda, amb emprenedors interessats amb els locals comercials i les facilitats que ofereix el municipi. Per aquest motiu, de cara l'any vinent, se'n preveu una nova edició amb l'objectiu de seguir arribant als emprenedors del Bages.

El servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Sallent resta a disposició dels sallentins la resta de l'any per facilitar tota la informació referent al lloguer de locals comercials, despatxos al Viver i ajuda als emprenedors que volen muntar un negoci a Sallent.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/06/2019 13:40
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona