español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Comencen les obres d'urbanització i millora del costat est de la Carretera

Comencen les obres d'urbanització i millora del costat est de la Carretera
Publicat: Divendres 14/09/2018

Dimecres van començar les obres d'urbanització i millora de la Carretera.
La intervenció es limita al costat est del vial, el més pròxim al riu, entre el tram de carretera que va des dels bombers fins al Pont de la Concòrdia.

L'objecte de l'actuació és millorar l'estacionament i la vorera existents, així com la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat, una nova xarxa de clavegueram, zona d'arbres i vegetació i mobiliari nou; fanals, bancs i papereres. També es reordenaran els contenidors de la brossa en tres punts; davant els bombers, el número 19 de la carretera i el Pont Nou.

Per tal que tot això sigui possible, a partir de dilluns 17 de setembre no es podrà aparcar en trams concrets i es limitarà l'aparcament dels vehicles de la Carretera, del número 2 fins al 56 i del carrer Estació, de l'1 al 5. Malgrat les afectacions, sempre es garantirà el pas de vianants i l'accés als habitatges

Les obres tindran una durada aproximada de 4 mesos. Des del consistori es demana que disculpin les molèsties que puguin ocasionar-se durant l'execució d'aquestes obres, ja que el resultat serà en benefici de totes les veïnes i veïns del poble.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/09/2018 18:52
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona