español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Campanya "Revetlla de Sant Joan segura" de Protecció Civil adaptada a la COVID-19

Campanya "Revetlla de Sant Joan segura" de Protecció Civil adaptada a la COVID-19
Publicat: Dilluns 08/06/2020

La celebració de Sant Joan és una festa tradicional i molt arrelada al territori, amb participació de tots els públics. És una celebració d'una gran riquesa ritual i simbòlica: el foc però també el menjar, les cançons, les herbes i altres pràctiques en són elements essencials. A més, té una significació específica ja que és el tret de sortida del solstici d'estiu i de gaudir de les activitats a l'aire lliure i de les vacances.

Donada la situació actual d'emergència sanitària per la COVID-19, el pla PROCICAT per malalties emergents està activat en fase d'emergència i s'està produint el procés de desescalada del confinament que, si les condicions són òptimes, anirà avançant progressivament . Ara per ara, és difícil establir en quina fase s'estarà pels volts de Sant Joan (24 de juny), i si tot el territori es trobarà en les mateixes condicions (a la mateixa fase).

Davant la situació actual, així com davant la incertesa de com anirà evolucionant, es proposa una reorientació de la campanya “Revetlla de Sant Joan” per facilitar poder-la fer amb la màxima seguretat en el context de la COVID-19, a través dels aspectes que es concreten al document que ha elaborat Protecció Civil i que trobareu adjunt a la part inferior d'aquesta notícia.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/06/2020 12:30
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona