español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Avís de resintonització dels canals de la televisió a partir del mes de febrer

Avís de resintonització dels canals de la televisió a partir del mes de febrer
Publicat: Dimecres 22/01/2020

Durant les primeres setmanes del mes de febrer començarà la segona fase del Segon Dividend Digital a Catalunya, un procés que es va iniciar el passat 14 de novembre. Per aquest motiu, durant els propers mesos alguns dels Canals de TDT que es reben a Sallent canviaran de freqüència.

 

Aquests canvis, que s'aniran fent progressivament, es produiran en funció d'on està ubicat el centre emissor de cada antena. Per poder continuar veient correctament tots els canals de televisió, als habitatges unifamiliars o edificis de fins a quatre habitatges, un cop s'hagi produït l'encesa dels nous canals, només caldrà fer una resintonització a través del comandament a distància de la televisió. En canvi, en el cas dels edificis més grans (més de quatre habitatges), serà necessari contactar amb una empresa instal·ladora de telecomunicacions perquè facin les adaptacions necessàries a l'antena i, a posteriori, cada veí podrà resintonitzar els canals de televisió.

 

En molts casos, la ciutadania disposarà d'uns mesos per fer aquests canvis durant els quals els canals de televisió emetran en simulcast, és a dir, simultàniament per la freqüència antiga i la nova. El Segon Dividend Digital és un procés que s'està executant a tota la Unió Europea, amb l'objectiu d'alliberar part de l'espai radioelèctric per permetre el desplegament de les futures xarxes de comunicació 5G. Per a qualsevol dubte es pot trucar al 012.

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2020 19:42
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona