español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Aquest dilluns s'inicien les obres d'arranjament de les voreres dels carrers de l'Om i Sant Feliu

Aquest dilluns s'inicien les obres d'arranjament de les voreres dels carrers de l'Om i Sant Feliu
Publicat: Divendres 05/10/2018

Es comunica per a general coneixement, i molt especialment als veïns afectats del carrer de l'Om i del carrer Sant Feliu, que aquest dilluns dia 8 d'octubre s'iniciaran les obres d'arranjament de les voreres d'aquests dos carrers que impediran l'aparcament de vehicles.

L'arranjament de la vorera del carrer de l'Om s'efectuarà concretament a la banda imparell del carrer, entre el número 3 i el 31. També s'arreglarà la vorera de la banda parell a l'alçada del número 16, on es farà recular la vorera per adaptar-la a l'amplada de la vorera existent del vial.

També s'arranjarà la vorera del carrer Sant Feliu,  del tram que comprèn els números de l'1 al 3. També s'instal·laran dos guals adaptats per minusvàlids al carrer Sant Feliu davant del número 1 i el número 28.

A causa de les obres, a partir de dilluns 8 d'octubre no es podrà aparcar ni al carrer de l'Om, ni al carrer Sant Feliu.

Des del consistori es demana que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar durant l'execució d'aquestes obres, ja que el resultat serà en benefici de totes les veïnes i veïns del poble.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/10/2018 11:42
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona