español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

8 entitats participen en el procés participatiu per elaborar el Pla de Joventut Local

8 entitats participen en el procés participatiu per elaborar el Pla de Joventut Local
Publicat: Dijous 18/10/2018

Dimarts a la tarda es va constituir el Grup Motor per tal de realitzar el nou Pla Local de Joventut de Sallent.

Es tracta, d'un document estratègic que ha de definir i impulsar tot un seguit d'actuacions, programes, projectes i recursos que s'adreçaran a la gent jove de Sallent en diferents àmbits com l'oci, l'esport, la feina, la mobilitat, l'habitatge o l'emancipació.

Durant els pròxims mesos aquest grup motor debatrà i farà el seguiment i avaluació del procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut. La Diputació de Barcelona i Quòrum Consultors analitzaran la realitat juvenil i les polítiques de joventut vigents al municipi i exposarà la diagnosi del nou Pla Local per al mes de gener. Un cop sigui entregada a l'ajuntament, l'equip tècnic de Joventut serà l'encarregat de la redacció del nou Pla Local de Joventut i la seva posada en marxa.

El grup motor, compost per 8 entitats i 4 joves a títol individual, seran el pilar principal per animar a la gent jove del poble a participar activament en els diferents mecanismes participatius del procés d'elaboració del Pla Jove.

El grup motor no és un grup tancat, per tant, totes aquelles persones joves que encara en vulguin formar part, poden dirigir-se a l'Ajuntament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18/10/2018 13:09
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona