español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

140 nens participen en el Casal d'Estiu

140 nens participen en el Casal d'Estiu
Publicat: Dimecres 12/09/2018

Aquest divendres, coincidint amb el primer dia de Festa Major, s'ha posat punt final al casal d'estiu amb un passa carrers i balls que han realitzat els nens i nenes de les últimes setmanes del casal.

Aquest any, per primera vegada, el Casal d'Estiu ha cobert cada setmana de vacances escolars, des del 25 de juny fins al 7 de setembre. Fins ara les escoltes oferien un casal durant els mesos de juny i juliol, però aquest any, amb l'impuls de l'Ajuntament, s'ha ampliat fins al setembre.

Una altra de les novetats ha estat que el nou casal ha agrupat nens des de P2 fins a 6è de primària, una franja d'edat més àmplia que ha donat cobertura als més petits.

Un dels objectius del casal també ha estat el de potenciar el sentiment de cohesió de grup aglutinant nens i nenes de les 3 escoles de Sallent; l'Escola Vedruna, l'Escola Torres Amat i l'Escola Els Pins de Cabrianes.

Pel que fa a la proposta, aquest any el casal ha mantingut les activitats de lleure que hi havia, però a més a més s'hi ha afegit el component artístic.
Cada setmana s'ha escollit un tema, com per exemple la Biblioteca o el llegat tèxtil de la vila. A partir d'aquí, s'han organitzat tot tipus d'activitats relacionades; excursions, pintura, dansa, fotografia, etc.

El regidor d'Infància i Adolescència, Jonatan Caro, en fa una valoració molt positiva i assegura que l'any que ve se'n farà una nova edició.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/09/2018 13:40
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona