español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Borsa oberta de treball professorat Escola de municipal de música

Borsa oberta de treball professorat Escola de municipal de música

L'Ajuntament de Sallent disposa d'una borsa oberta de treball per a contractacions laborals temporals de professorat en diferents especialitats per l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de l'Ajuntament derivades de baixes per incapacitat temporal, baixes per maternitat, vacances i altres incidències que posin de manifest la necessitat de substituir personal en plantilla, mitjançant el sistema de concurs oposició i entrevista.

El funcionament d'aquestes borses admet incorporacions de nous aspirants i valoració de nous mèrits dels que n'aneu formant part per escalar posicions i accedir a un lloc de treball més ràpidament.

Si tens ganes de treballar, tens vocació i compleixes els requisits presenta'ns la teva sol·licitud al registre de l'Ajuntament venint en persona (Plaça de la Vila 1 de Sallent) o bé, a través del web de l'Ajuntament www.sallent.cat.

Per informar-te dels requisits necessaris per accedir a la borsa disposes de les BASES publicades en el document de més avall. Si ho prefereixes truca o vine a l'Ajuntament i t'ho explicarem tot.

Vine a formar-ne part!!

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/01/2021 11:07
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona