español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol
Concurs reptes confinats - 1r Repte Sallent des del balcó

Concurs reptes confinats - 1r Repte Sallent des del balcó

Concurs reptes confinats -  1r Repte Sallent des del balcó
Diumenge 12/04/2020
On es realitza? 08650 Sallent (Barcelona)

1r Repte Sallent des del balcó

Envieu les fotografies del 13 al 16 d'abril. 

Dilluns 20 d'abril es sabrà la fotografia guanyadora.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA REPTES CONFINATS:

Com es pot participar?

1.Cada dilluns, setmanalment, es proposarà un repte diferent.

2.Podrà participar en el concurs qualsevol persona major de 12 anys empadronada al municipi de Sallent. Cada participant podrà presentar només una fotografia per repte.

3.Les fotografies han d'estar vinculades al repte que es proposa, si no seran eliminades.

4.Si una imatge es considera ofensiva, discriminatòria o de mal gust, l'Ajuntament es reserva el dret a no admetre-la.

4.Per participar s'ha d'enviar la fotografia al correu electrònic: comunicacio@sallent.cat Afegir el nom complert i un telèfon de contacte.

5.Divendres a les 23:59h serà el termini màxim per enviar les fotografies. Dissabte seran publicades, enumerades de manera anònima, als comptes de Facebook i Instagram de l'Ajuntament de Sallent.

6.Durant el cap de setmana s'obriran les votacions. Per votar s'ha d'especificar el número de fotografia que es vota. Les votacions finalitzaran el diumenge a les 23:59h i es sumarà la puntuació de les dues xarxes per saber quina és la fotografia més votada.

7.Tots els participants seran premiats amb un val de 10 € per gastar als comerços i serveis de Sallent. Aquests premis seran entregats un cop acabat el confinament.

8.La fotografia més votada obtindrà el regal de dues entrades per veure un espectacle de l'Espai Cultural Fàbrica Vella. Aquests premis seran entregats un cop acabat el confinament.

9.Aquests premis estan inclosos en les Mesures del COVID-19 dins les àrees de cultural, de promoció econòmica i de participació  per potenciar el comerç i els serveis locals de Sallent, així com reactivar la vida cultural del poble.

10.El fet de participar pressuposa l'autorització per part de l'autor a publicar la imatge a les diferents xarxes socials, i, si s'escaigués, a fer-ne una exposició virtual o física. La finalitat de les imatges serà únicament la de participar en el concurs i no s'utilitzaran per a cap altra finalitat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20/04/2020 19:18
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona