español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Educació

Educació
Regidora: Sílvia Tardà
L'Educació consisteix en un procés orientat al desenvolupament integral de la persona mitjançant el qual es transmeten i aprehenen sabers, pautes i normes socials propis de la col•lectivitat on cadascú es desenvolupa.

L'escola és un espai privilegiat, construït amb una intencionalitat educativa manifesta, però no és ni molt menys l'única institució en la qual recau aquesta tasca.

La realitat social del nostre entorn cada vegada se'ns presenta més fragmentada i diversa on les noves desigualtats que hi apareixen es presenten de forma menys agregada. Això fa que cada vegada sigui més difícil donar respostes universals i de qualitat a les demandes de la població. Aquesta situació, sovint ha fet que les Administracions hagin intervingut adaptant i acumulant programes i serveis que donen respostes de manera segmentada.

Per tal de fer front a aquesta situació caldria treballar d'una manera integrada i pensant en l'educació com un assumpte col·lectiu del qual cal respondre en comú, conjuntament amb els altres agents; i fomentar la responsabilitat col·lectiva respecte a determinats assumptes comuns.

Així doncs, des de l'Ajuntament de Sallent es realitzen diferents programes i activitats per tal de per tal de donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l'acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.
  
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona