español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Alcaldia

Alcaldia

Oriol Ribalta Pineda (Cabrianes, Sallent, 1995)

Graduat  en Ciències Polítiques i de l'administració

 

Alcade de Sallent amb les regidories de:

-Governació que inclou: Policia Local i Protecció Civil.
-Món rural que inclou: Medi Natural i ADF.
-Memòria històrica
 

Oriol Ribalta i Pineda
Oriol Ribalta i Pineda

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al nostre portal  virtual d'informació municipal, una eina que ha de ser la porta perquè conegueu tot allò que us interessi del nostre municipi i que sigui útil per facilitar la vida o connexió amb Sallent.

Primer de tot vull expressar el  compromís del Govern municipal amb la comunicació, la transparència i el rendiment de comptes. La xarxa d'internet és el canal més ràpid i actiu per obtenir i donar informació de tot tipus, una eina que posa a l'abast d'una gran majoria de la població informació d'arreu del món i que amb un simple clic pots connectar-te a l'altre banda del planeta.

Estem convençuts que aquest portal us serà útil per conèixer millor el municipi de Sallent. Un municipi ric i divers territorialment. Tenim molta història que volem que us sentiu vostre i per això us convido a tots i totes a participar d'aquesta eina: informeu-vos, feu cerca d'informació i impliqueu-vos en la vida municipal! A Sallent ens sentim orgullosos del nostre municipi i per tant el volem millor i capaç d'oferir serveis de primer nivell a la nostra gent, sempre oberts al món!

Amics i amigues, benvinguts al municipi de Sallent, Cabrianes i Cornet!

ContacteTwitter 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/03/2020 03:06
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona