español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Oficina d'Assessorament per la crisi de la Covid-19 està al servei dels comerços, empreses i veïns

L'Oficina d'Assessorament per la crisi de la Covid-19 està al servei dels comerços, empreses i veïns
Del 21/05/2020 al 06/06/2020
L'Oficina d'Assessorament per la crisi de la Covid-19, ja ha atés a més de 400 persones entre veïns, empreses i comerços de Sallent, Cabrianes i Cornet

Des que va començar la crisi de la Covid-19, des del departament de Promoció Econòmica es va iniciar un seguit d'accions per a intentar ajudar a la població i les empreses del municipi, i ha culminat amb la creacio de l'Oficina d'Assessorament per la crisi de la covid-19.

Des de l'inici de la crisi es va informar als comerços i autònoms de les ajudes econòmiques que tenien a la seva disposició. A més, de  facilitar a tots els comerços que han sol•licitat el material necessari per a la reobertura, mascaretes, pantalles facials i mampares, així com líquid desinfectant. 

Per altra banda, s'ha donat suport a les empreses i autònoms sobre els dubtes i qüestions respecte a les ajudes econòmiques estatals, nacionals i s'han creat ajudes municipals per a autònoms i locals oberts al públic.

L'atenció i acompanyament a tots aquells ciutadans amb situacions d'ERTO ha estat disponible ja des del mes de març un cop es va decretar l'estat d'alarma i el tancament obligat de comerços i establiments.

Des de l'Oficina, gràcies a la feina voluntària d'una cinquantena de persones, s'han confeccionat i repartit més de 8.000 mascaretes entre persones adultes i infants.

Totes aquestes tasquen han estat promogudes des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç.

Podeu contactar amb l'Oficina d'Assessorament per la crisi de la Covid-19 al correu sll.covid@sallent.cat o presencialment al Viver d'Empreses EL Salt de 8 a 14h de dilluns a divendres.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/06/2020 15:01
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona