Reprenem les trobades amb els veïns i veïnes de Sallent

Última revisió 26-01-2023 08:26
10/01/2023

D'ençà que vam sortir de la pandèmia i de les restriccions que se'n derivaven, vam posar fil a l'agulla per recuperar les trobades amb entitats i ciutadania.

Aquestes trobades són imprescindibles per conèixer quines són les necessitats i inquietuds dels nostres barris i la manera més directa perquè tots els veïns i veïnes puguin comunicar-se amb l'Ajuntament.

És per això que us anunciem les dates de les trobades, que tindran lloc durant les pròximes setmanes amb l'objectiu de valorar què s'ha fet fins ara, què farem els pròxims mesos i escoltar noves idees i propostes de futur.

Comptarem amb la presència de l'alcalde Oriol Ribalta i el regidor de Via Pública i Urbanisme, Miquel Estruch.

Us animem a venir per tal de fer-nos arribar les vostres propostes i que compartiu aquestes dates amb tothom a qui li pugui interessar.

Participa a l'enquesta

Si vols fer-nos arribar les teves propostes per escrit, disposem d'aquest espai per fer-ho. També et demanem que valoris i puntuïs les principals actuacions realitzades durant els últims anys. Moltes gràcies per la teva participació!

Dates de les trobades

  • Rampinya: dissabte 21 de gener a 2/4 de 12 h del matí (Cal València).
  • Poble Nou: dimecres 25 de gener a les 6 h de la tarda (Local de Contramestres).
  • St. Víctor-Claret i Sallent Centre: dimecres 1 de febrer a les 6 h de la tarda (Sala de Plens de l'Ajuntament de Sallent).
  • Carretera: dimarts 7 de febrer a les 7 h de la tarda (Sala de Plens de l'Ajuntament de Sallent).
  • Fussimanya: dimecres 8 de febrer a les 6 h de la tarda (Casal Verge de Fussimanya).