Concurs de fotografia "Reptes confinats"

Bases del concurs de fotografia Reptes confinats

1.- OBJECTE: Des de l'Ajuntament de Sallent, en el marc del confinament de la població per efectes del Covid19 i buscar maneres d'alleugerir aquesta situació, es convoca el Concurs de fotografia a les Xarxes socials “Repte Confinat”. L'objectiu del concurs és dinamitzar i promoure les activitats amb família des de casa mentre duri el confinament. Es pretén animar tothom a participar en aquests petits reptes i potenciar el comerç local dinamitzant i promovent activitats en família, des de casa, mentre duri el confinament.

2.- DURADA: El concurs s'iniciarà el dilluns 13 d'abril de 2020 fins que finalitzi la fase de confinament.

3.- MANERA DE PARTICIPAR: La participació es farà a través de la plataforma d'Instagram @somsallent i de Facebook @ajsallent.

Requisits dels participants, presentació de les fotografies i funcionament de concurs.

 1. Cada dilluns, setmanalment, es proposarà un repte diferent.
 2. Podrà participar en el concurs qualsevol persona major de 12 anys empadronada al municipi de Sallent. Cada participant podrà presentar només una fotografia per repte. La participació és limita a un membre d'una unitat familiar.
 3. Les fotografies han d'estar vinculades al repte que es proposa, si no seran eliminades.
 4. Si una imatge es considera ofensiva, discriminatòria o de mal gust, l'Ajuntament es reserva el dret a no admetre-la.
 5. Per participar s'ha d'enviar la fotografia al correu electrònic: comunicacio@sallent.cat Afegir el nom complert i un telèfon de contactes.
 6. Divendres a les 23:59h serà el termini màxim per enviar les fotografies. Dissabte seran publicades, enumerades de manera anònima, als comptes de Facebook i Instagram de l'Ajuntament de Sallent.
 7. Durant el cap de setmana s'obriran les votacions. Per votar s'ha d'especificar el número de fotografia que es vota. Les votacions finalitzaran el diumenge a les 23:59h i es sumarà la puntuació de les dues xarxes per saber quina és la fotografia més votada.
  En cas d'empat les fotografies, que han obtingut el mateix nombre de vots, es tornaran a penjar als comptes de Facebook i Instagram de l'Ajuntament de Sallent amb un termini de 24h per votar el desempat.
 8. Hi haurà un premi pel guanyador/a d'un val de 20€ per gastar als comerços i serveis de Sallent. Aquest val no es podrà bescanviar per diners en efectiu. En el cas que el/la participant sigui menor d'edat el premi s´entregarà als pares o tutors.
  S'enviarà un correu als/les guanyadors/es per informar de quan es pot fer efectiu l'entrega d'aquest val.
 9. Aquests premis estan inclosos en les Mesures del COVID-19 dins l'àrea de promoció econòmica per potenciar el comerç i els serveis locals de Sallent.

4.- CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE LES IMATGES I DADES PERSONALS: 

 • Tota persona que participi en aquest concurs dóna el seu consentiment exprés a poder fer difusió de la imatge que hagi enviat a través dels canals expressats de l'Ajuntament de Sallent, així que declara que ha obtingut prèviament el consentiment exprés de totes les altres persones que també surtin en la imatge.
 • El fet de participar pressuposa l'autorització per part de l'autor a publicar la imatge a les diferents xarxes socials, i, si s'escaigués, a fer-ne una exposició virtual o física. La finalitat de les imatges serà únicament la de participar en el concurs i no s'utilitzaran per a cap altra finalitat.

Bases del Concurs: Microsoft Word - BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA REPTES CONFINATS docx (sallent.cat)

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-03-2022 07:15