Enramades Sallent 2022

Les Enramades de Sallent seran del 16 al 20 de juny, retornant al format complet que no es va poder fer durant aquests dos últims anys.

> Consulta aquí la programació

Les Enramades de Sallent són una festa i tradició molt arrelada al municipi que consisteix en l’engalanament dels carrers de la Vila durant la festivitat de Corpus. Declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional, és la més representativa del patrimoni cultural de Sallent i el seu origen es remunta a l’època medieval.

Enguany, després de dos anys de pandèmia, la festa recupera el seu format complet i els carrers de Sallent tornaran a omplir-se de colors i sensacions gràcies a obres d’art fetes pels veïns i veïnes amb tota mena de material. Consulta aquí els carrers enramants.

Des del Dijous de Corpus 16 de juny i fins al dilluns 20 de juny, els carrers enramats estaran acompanyats d’activitats culturals i d’oci per a tots els gustos: concerts musicals, espectacles infantils, concurs de pintura ràpida, tornejos de futbol, espectacles teatrals i un llarg etcètera. Pots consultar el programa en aquest enllaç

La imatge del programa d’Enramades

La portada d’enguany del programa és una fotografia de Laia Garrido que va guanyar el tercer premi del Concurs Nacional de Fotografia d’Enramades de 2019.

La fotografia de la portada va ser realitzada a l’enramada del carrer Sant Bernat, on lluïa una fada que va ser dibuixada per les enramadores d’aquest carrer amb la col·laboració de l’il·lustrador Valentí Gubianas i inspirada amb un poema de Maria Mercè Marçal.

El Concurs Nacional de Fotografia d’Enramades està organitzat pel Foto-Club de Sallent i recull fotografies de carrers i balcons enramats, oferint un premi en metàl·lic als guanyadors o guanyadores. Enguany es poden presentar les propostes fins al 30 de juliol seguint aquestes instruccions.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-06-2022 12:38