español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Tot a punt pel carnestoltes més popular de la Catalunya Central

Tot a punt pel carnestoltes més popular de la Catalunya Central
Publicat: Dimecres 07/02/2018

Demà dijous, dia 8 de febrer, l'arribada del rei carnestoltes donarà el tret de sortida a una de les festes més característiques de Sallent. El Passeig de la Biblioteca (Passeig 1 d'octubre) serà el punt de sortida de la rua que passarà per diferents carrers del municipi al ritme de Xaranga Màgic i Street Band Project fins a arribar a la plaça de la Pau, on es farà la botifarrada.

L'endemà serà el torn dels més petits amb el Carnaval Infantil. El mateix divendres, després del pregó a la plaça de la Verdura, la 69a farà la seva particular rua i a la nit hi haurà el sopar a l'Envelat. Un altre dels plats forts serà el Cercatasques, animat per Xaranga Màgic, que començarà a les 23h al Passeig Guillem Vinyes. Passada mitjanit, Pirat's Sound Sistem i DJ Marcus Wolf seran els encarregats d'animar la festa a la plaça de la Pau.

L'epicentre del Carnaval arribarà dissabte a partir de les 17h a la plaça de la Pau amb la rua de disfresses, que anirà acompanyada pels músics sallentins: Piticlin, Digal's Inquiets, Ninot, Dolar, Batraques, Bocamolls, Street Band Project, Mitjanota i Tremendos. El ball de disfresses començarà a les 12 de la nit al Pavelló Municipal, enguany, amb Sra. Tomasa, Gertrudis i Mitjanit.

Pels valents que aguantin en peu després de la festa, a les 6h del diumenge començaran Les Matines amb la Xaranga Màgic des del pavelló mateix. A les 11:30h hi haurà el vermut de cultura popular i després, l'arròs popular amb música en directe de Els Bandarres: Juanjo Tinajas & Marc Monsó. Dilluns, les activitats continuaran a l'espai cultural de sallent. De 16:30h a 18:30h Marc Martínez realitzarà classes de Teatre, pagades amb taquilla inversa. I a les 20:30h presentarà el seu espectacle: Mal Martínez.

El dimarts serà dia d'espurnes i foc. A les 19:30h començarà el correfoc des de la plaça de la rectoria. La comitiva de diables i bruixes infantils resseguirà el carrer del Clos, Carrer Sant Bernat, Carrer Torres Amat, plaça de la Vila, carrer d'en Sendra, Carrer Cós fins a arribar a la plaça de la Verdura.

Els actes d'aquest 41è carnaval conclouran amb el tradicional enterro de la sardina. El dimecres a les 20:30h començarà la Rua Mortuòria a la plaça de la Verdura i acabarà a la plaça de la Pau. A les 22h hi haurà sardinada popular i el concert de Sentència i Pd Gulabigan posaran la nota final al carnestoltes.

L'Ajuntament de Sallent us desitja un bon carnestoltes i demana que la festa es visqui amb seny i respecte sense deixar de banda la diversió.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/02/2018 11:58
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona