español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sortida a Water World Lloret, una de les activitats de l'estiu jove de Sallent

Sortida a Water World Lloret, una de les activitats de l'estiu jove de Sallent
Publicat: Dilluns 16/07/2018

Sallent Jove organitza activitats durant els mesos d'estiu pels joves del municipi. Aquest dijous es realitzarà la gimcana nocturna per diversos carrers i places del poble, tenint com a punt de partida la plaça de la Vila. Hi haurà inflables a l'estil "humor amarillo" i altres proves i sorpreses. L'equip guanyador anirà gratuïtament a la sortida que es farà el proper 27 de juliol a Water World Lloret.

La sortida al parc aquàtic és l'activitat estrella d'aquest estiu jove. S'organitza un autocar que sortirà a les 9 del matí de Sallent i que arribarà a les 19h. L'activitat està pensada per a majors de 14 anys i tindrà un cost de 14€ que inclou l'autobús i l'entrada al parc.

L'Ajuntament també ha organitzat altres tipus d'activitats pensant en els més joves, com el torneig de volei platja, inclòs en el programa d'activitats esportives, i també les nits a l'escorxador amb els concerts passats de Buhos i Rumba Tarumba, i els que venen, Antonio el Remandao i Mishima.

Per a més informació i inscripcions dirigiu-vos a l'adreça de correu electrònic sll.pij@sallent.cat, al telèfon 608 56 30 13, o bé a l'Ajuntament de Sallent.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2018 13:35
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona