español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

S'inicien les obres d'urbanització de l'entorn del pavelló de Cabrianes i el clavegueram del Torrent de l'Oller

S'inicien les obres d'urbanització de l'entorn del pavelló de Cabrianes i el clavegueram del Torrent de l'Oller
Publicat: Dilluns 04/06/2018

Avui dilluns l'empresa Icman S.L. iniciarà la segona fase de les obres d'urbanització de l'entorn del pavelló de Cabrianes. Una actuació per millorar l'accessibilitat, la pavimentació i per establir un nexe d'unió entre l'esplanada del Pavelló i la plaça del Centru.

Aquestes obres tindran una durada aproximada de 2 mesos, on es construiran rampes d'accés a l'esplanada, murs per tal d'anivellar els espais entre el Centru i el Pavelló, la pavimentació de l'espai amb delimitació de diverses places d'aparcament i recorregut per als vianants, i mobiliari.

Per altra banda, dilluns passat també es van iniciar les obres de canalització del clavegueram del Torrent de l'Oller, a càrrec de l'empresa Construccions Àrid i Formigons S.A., amb l'objectiu de construir una nova xarxa de clavegueram per darrere dels edificis del carrer Pont per tal de connectar les escomeses de clavegueram que sobresurten per la part posterior dels edificis.

Aquestes obres s'allargaran durant 3 mesos i es preveu que la circulació rodada es vegi afectada en algun moment puntual, sobretot, en el tram del carrer de la Font i el la Carretera.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/06/2018 14:27
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona