español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

S'incorpora la primera secció de patinatge artístic a l'AE Sallent

S'incorpora la primera secció de patinatge artístic a l'AE Sallent
Publicat: Dilluns 11/02/2019

Aquest dissabte L'Himesa AE Sallent va fer la presentació d'equips al pavelló d'esports Agustín Rueda amb la novetat que, per primera vegada, s'incorpora la disciplina de patinatge artístic. Així doncs, actualment es compta amb 10 equips de bàsquet, 8 de futbol sala, 1 d'atletisme cros i 1 de patinatge artístic.

L'alcalde de Sallent, el Sr. David Saldoni, i el president de l'AE Sallent, el Sr. Marc Bransuela, van felicitar als esportistes, entrenadors i familiars per fer tan gran l'entitat i van encoratjar-los a seguir treballant pel futur de l'entitat i per Sallent.

L'acte, presentat per Arcadi Alivés i Cristina Fàbregas, va comptar amb un total de 250 esportistes i 30 tècnics que van ser presentats al nombrós públic assistent que va omplir les grades del pavelló. Abans de començar la presentació d'equips, la secció de patinatge va fer una breu exhibició.

També van assistir a la presentació el regidor d'esports, Jonatan Caro, el delegat de la FCBQ comarques centrals, Fernando Peñarrubia, el president de l'Asfe, Xavier Navarro i el president de l'AEE Paidos Sant Fruitós, Joan Girona.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/02/2019 13:13
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona