español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Ses Majestat els Reis Mags d'Orient han fet parada a Sallent un any més

Ses Majestat els Reis Mags d'Orient han fet parada a Sallent un any més
Publicat: Dilluns 08/01/2018

L'arribada de ses Majestats els Reis Mags d'Orient és una cita ineludible pels sallentins i sallentines cada 5 de gener. Enguany, com era d'esperar, els Reis Mags i tota la comitiva que els acompanya han tornat a visitar Sallent repartint caramels, somriures i il·lusió.

En aquesta ocasió, però, els reis mags han arribat des del carrer estació canviant lleugerament el recorregut habitual. Han fet parada a la plaça de la vila on l'alcalde de Sallent, David Saldoni, els ha lliurat la clau màgica del municipi que els ha permès deixar regals, per a petits i grans, a totes les llars de Sallent. L'última parada, fidel als altres anys, ha estat la plaça Santa Antoni Maria Claret. Allà els esperava el consell d'infants per donar-los la benvinguda.

Una de les novetats d'aquesta edició ha estat els personatges animats de Disney; en Marshal, la Chase, l'Skye, la Poppy i en Mickey i la Minnie Mouse, que han acompanyat la cavalcada interactuant i fent-se fotos amb els més menuts. La companyia Filigrana també seguia la comitiva dels Reis Mags i han delitat a tothom amb els seus espectacles de llum i foc.

Cal destacar també que els patges reals han vingut per primera vegada amb carrossa i la dels carboners i la dels regals s'ha modernitzat. Els cotxes que tiraven les carrosses han vingut molt engalanats.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/01/2018 11:22
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona