español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sant Esteve i Sant Sebastià de Sallent serà un dels escenaris del desè cicle de Música i Romànic

Sant Esteve i Sant Sebastià de Sallent serà un dels escenaris del desè cicle de Música i Romànic
Publicat: Dimarts 16/04/2019
L'església romànica sallentina acollirà, el 2 de juny, una actuació musical d'un cicle que començarà el 27 d'abril i s'allargarà fins el 15 de juny

La desena edició del cicle Música i Romànic, organitzada pels Amics de l'Art Romànic del Bages, ha escollit enguany Sant Esteve i Sant Sebastià de Sallent com un dels seus escenaris principals. El Monestir de Sant Benet de Bages, Santa Fe de Valldeperes, i Sant Miquel de Castelltallat són la resta de temples romànics escollits per acollir el cicle de música.

El 2 de juny a dos quarts de set de la tarda Sant esteve i Sant Sebastià de Sallent acollirà la tercera parada del cicle musical amb l'actuació de Semillas, d'Alba Asensi i Manolo López, un concert fet a base d'arpa, contrabaix i una veu sincera. El monestir santfruitosenc serà la seu del primer dels esdeveniments, el dissabte 27 d'abril a les 8 del vespre, amb l'espectacle poètic musical Sons del castell. La resta dels concerts seran a l'església de Santa Fe de Valldeperes el 12 de maig a les 6 de la tarda, amb Lux Fundació, i a Sant Miquel de Castelltallat el 15 de juny a les 8 del vespre, amb Àniam.

Sant esteve i Sant sebastià
Sant esteve i Sant sebastià
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/04/2019 11:38
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona