español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent té 43 aturats menys que l'abril de l'any passat

Sallent té 43 aturats menys que l'abril de l'any passat
Publicat: Dimarts 15/05/2018

Sallent segueix reduint el nombre d'aturats. Segons dades registrades pel departament de treball, Sallent té 43 aturats menys que l'any passat. I des del 2015 són 150 les persones que ja han trobat feina i han passat a ser actives al món laboral.

Des del consistori sallentí se seguirà treballant per reduir més la xifra d'atur impulsant polítiques actives per facilitar la contractació laboral. Se seguirà potenciant el servei d'ocupació i la borsa de treball, el projecte Turn On i Sallent t'Acompanya, l'oferta de subvencions per a la contractació de persones desocupades en entitats i empreses del municipi, subvencions per la renovació comercial i l'assessorament a l'emprenedoria, així com cursos i formació que fomentin l'ocupació sallentina.

Aquesta bona notícia s'estén a la resta de la Catalunya Central, on l'atur ha caigut un 7,34%, un punt més que a la resta de Catalunya. Tal com exposa una notícia de Regió 7, l'atur a les comarques interiors es redueix més ràpidament que al conjunt del país per setè més consecutiu.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/05/2018 12:41
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona