español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent s'adhereix al projecte "vincles" per la diversitat

Sallent s'adhereix al projecte "vincles" per la diversitat
Publicat: Dilluns 09/04/2018


Per primera vegada sallent s'acull a la jornada de tallers per al foment de la connivència inscrit al projecte Vincles. Es tracta d'un projecte del Consell Comarcal del Bages que ofereix a la ciutadania una experiència positiva de convivència en la diversitat a través de dos moments de trobada, un local i un altre comarcal. 

El dissabte 28 d'abril Sallent celebrarà la trobada local de 10h a 18h amb dinar inclòs. En aquesta jornada es realitzaran tallers artístics des dels quals es pretén promoure el coneixement mutu, la superació d'estereotips, el respecte, la col·laboració i la cohesió social en l'àmbit local, així com el foment d'una convivència positiva entre els veïns i veïnes del municipi.

Aquelles persones que desitgin participar caldria que fessin arribar un correu, sol·licitant la participació en la jornada a trullasvm@sallent.cat, deixant nom, cognom i número de telèfon. Cal tenir en compte que hi ha places limitades així que la participació dependrà rigorosament de l'ordre d'inscripció.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/04/2018 12:35
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona