español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent s'adhereix al projecte Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

Sallent s'adhereix al projecte Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
Publicat: Dijous 23/03/2017

El passat mes de febrer, el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent va participar en la constitució de la Taula Territorial del nou Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

L'Ajuntament col.laborarà de forma activa en aquest projecte oferint els recursos i serveis necessaris per tirar endavant aquesta iniciativa que pretén donar cobertura i ser un espai d'atenció per impulsar l'economia social i cooperativa en el nostre territori.

El projecte Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central és un projecte que neix arran de l'agrupació de 6 cooperatives: Gedi, Frescoop, Sambucus, Dies d'agost, L'Arada i Set-C i està emmarcat dins el programa Aracoop impulsat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L'ateneu cooperatiu es mou en els eixos de la diagnosi i visibilització de l'economia social i cooperativa del territori. Dona suport a les accions de creació de cooperatives i societats laborals. Promociona la fórmula cooperativa i les societats laborals dirigides a les associacions i SCP i per a la continuïtat d'empreses o entitats properes al tancament d'activitats. Així com les actuacions per conèixer els models d'empresa cooperativa destinats a joves estudiants i al professorat de cicles formatius o universitaris. I també facilitar les eines i recursos necessaris per a la creació i transformació en cooperatives i societats laborals, pensat per a prescriptors i professionals de l'àmbit de les assessories i gestories.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/03/2017 17:41
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona