español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent presenta el projecte "El club de l'autònom"

Sallent presenta el projecte "El club de l'autònom"
Publicat: Dilluns 09/07/2018

Demà a les vuit del vespre es presentarà el projecte "Club de l'autònom" al Viver d'Empreses el Salt. Una iniciativa dels ajuntaments de Sallent i Sant Vicenç de Castellet que ha de permetre establir possibles col·laboracions entre els autònoms dels dos municipis, generar oportunitats de negoci i donar a conèixer els serveis a les empreses i a la ciutadania. Després de la presentació es farà un networking seguit d'un petit refrigeri.

Amb aquest projecte els autònoms participants podran generar sinergies i a la vegada 10 autònoms es podran beneficiar d'assessorament individual per part d'un expert en mentoring empresarial sense gratuïtament. Els autònoms interessats hauran de presentar una sola sol·licitud d'admissió a aquest projecte entre l'11 i el 20 de juliol.
 
D'altra banda, el Club de l'Autònom també busca consolidar el perfil del treballador autònom mitjançant formacions especialitzades així com generar oportunitats per donar a conèixer els productes i serveis.

El programa tancarà a l'Espai Impuls de Sant Vicenç de Castellet amb una exposició de les sinergies i accions generades durant el programa i el networking entre els autònoms.

Preguem confirmació d'assistència a l'acte de presentació del projecte, trucant al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament 93 820 61 92 o bé al correu electrònic sll.promoeconomica@sallent.cat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/07/2018 16:46
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona