español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent ja té nous consellers infantils pel curs 2017-2018

Sallent ja té nous consellers infantils pel curs 2017-2018
Publicat: Dimecres 29/11/2017

Aquest dissabte la sala de plens de l'Ajuntament ha acollit l'acte de constitució del consell d'infants pel curs 2017-2018 en el marc del dia universal de la infància celebrat el 20 de novembre.

Com el nombre de regidors del consistori sallentí, el consell infantil està format per 13 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoltes de Sallent i Cabrianes. Aquest dissabte 6 consellers s'han acomiadat per doanr relleu al Miquel Mogeda i la Maria Gogishvili de l'escola Vedruna, el Martí Fernàndez de l'escolsa Els Pins i la Lidia Rivera, el Pol Téllez i la Mar López de l'escola Torres Amat.
A l'acte de constitució es va recordar els drets dels infants i es va projectar un petit vídeo amb les accions que el consell d'infants va portar a terme l'any passat.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació de l'Ajuntament de Sallent per sentir la veu dels nens i nenes en qüestions relacionades amb el municipi per tal de dissenyar una vila a mida de tothom. Enguany treballaran el tema de la "Prevenció i sensibilització del bon tracte i l'apoderament de les persones grans del Bages" impulsat des del Consell d'Infants Comarcal. I en l'àmbit local es treballarà el discurs de benvinguda als Reis Mags, el disseny i preparació de la festa dels infants i altres temes com ara possibles mancances o millores d'espais del poble.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/11/2017 09:50
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona