español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent impulsa el nou pla ocupacional "Sallent t'acompanya"

Sallent impulsa el nou pla ocupacional "Sallent t'acompanya"
Publicat: Dimecres 02/08/2017

"Sallent t'acompanya" és el nom del nou pla ocupacional, impulsat des de l'Ajuntament de Sallent, que té per objectiu promoure la formació de les persones majors d'edat aturades i, alhora, crear una borsa de treball per atendre a les persones amb poca autonomia o que requereixen necessitats especials.

Amb aquest projecte, es pretén dotar a 10-12 persones d'una formació teòrica-pràctica d'auxiliar de la llar amb mòduls com dinamització, tecnologia, primers auxilis, neteja de la llar i acompanyament psicològic per tal que puguin oferir els seus serveis a persones o famílies que ho requereixin. Inicialment, aquesta formació serà no reglada, però, per aquells que ho desitgin, a principis dels 2018 se'ls buscarà formació reglada subvencionada que ofereixen des del SOC.

Tot i ser un pla obert a totes les persones majors d'edat de Sallent, es prioritzarà la incorporació d'aquelles persones majors de 45 anys que no tenen el graduat en educació secundària. Així com aquelles que, tot i tenir el graduat en ESO o un CFGM, han abandonat els estudis post obligatoris i no troben feina per manca de recursos. Aquest criteri rau en la voluntat de donar suport als aturats de totes les franges d'edat i mentre, el projecte Turn-On actua sobre l'atur en la població jove de Sallent, aquest nou pla d'ocupació incideix en les persones majors de 45 anys.

Les persones interessades hauran de presentar la sol•licitud i la documentació detallada a les bases del projecte al Registre General de l'Ajuntament abans del 15 de setembre de 2017. Un cop finalitzi el termini, la borsa del projecte es mantindrà oberta i es podran seguir presentant sol•licituds que restaran en llista d'espera per a possibles baixes o noves convocatòries del projecte.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/08/2017 14:15
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona