español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent ha acollit la cloenda del projecte comarcal del Consell d'Infants compromès amb el benestar de les persones grans

Sallent ha acollit la cloenda del projecte comarcal del Consell d'Infants compromès amb el benestar de les persones grans
Publicat: Dimecres 06/06/2018

Sallent ha estat el municipi amfitrió del tercer i últim plenari dels consellers infantils del Bages on s'ha visualitzat la tasca feta durant tot el curs i s'ha fet entrega dels diplomes d'agraïment a cada conseller infantil.

L'acte ha tingut lloc a la Fàbrica Vella i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sallent, David Saldoni, la regidora d'ensenyament de Sallent, Anna maria Fernández, el President del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i el Conseller d'educació, cultura, joventut, esports i comunicació, Eloi Hernández així com 173 infants que han assistit a la projecció dels 14 vídeos que s'han gravat en el marc de la campanya «Bages Tracta'm Bé» compromès amb el bon tracte cap a les persones grans i que quedaran recollides al web del Consell Comarcal del Bages a disposició de la ciutadania.

Aquesta iniciativa té el doble propòsit de denunciar i ajudar a identificar situacions de maltractaments a les persones grans i fomentar el bon tracte i els valors positius cap a tots els col·lectius, com a mètode per prevenir situacions de discriminació i maltractament.

Durant tot el curs, el consell infantil de sallent ha estat implicat amb el projecte. El mes de novembre es va fer una primera trobada a la Casa Flor Sirera de Manresa on es va decidir el tema a tractar. A partir d'aquí es van recollir propostes de bon tracte i mal tracte a les escoles Vedruna, Els Pins i Torres Amat amb l'objectiu de debatre-les a la següent trobada comarcal.

El segon plenari va tenir lloc durant el mes de febrer a l'Alberg del Carme, allà es van escollir les situacions de bon tracte que posteriorment cada consell infantil va gravar i que finalment se n'ha pogut veure el resultat en aquesta última trobada.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/06/2018 15:59
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona