español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent dedica el dia 17 de maig a l'emprenedoria

Sallent dedica el dia 17 de maig a l'emprenedoria
Publicat: Dijous 03/05/2018
Tens una idea de negoci? Necessites un espai? A Sallent t'ajudarem a fer realitat la teva idea i a trobar l'espai que necessites.

El pròxim dijous 17 de maig Sallent celebrarà el dia de l'emprenedoria al viver d'empreses "El Salt”.

De 9:00h a 19:00h es podrà visitar l'edifici "El Salt”, es donarà informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de la vila i s'explicaran les facilitats i subvencions que ofereix l'ajuntament per obrir un negoci a Sallent.  

A la tarda se celebrarà l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica amb l'objectiu d'ajudar a les persones emprenedores a tirar endavant la seva idea o projecte i amb els consells d'un expert en emprenedoria.

A partir de les 19:30h emprenedors d'èxit com la cooperativa manresana Fent País, dedicada a la venda de capses regal d'oci i turisme per Catalunya i l'empresa de Sant Fruitós Pons Guitars, que ha revolucionat a escala mundial el món de les guitarres amb els seus cossos intercanviables, explicaran les seves experiències. Una bona oportunitat per escoltar de primera mà testimonis d'emprenedors d'èxit de proximitat.

A continuació es farà una taula rodona moderada per Marc Fernàndez, empresari, conferenciant, expert en consolidació i creixement d'empreses i fundador de diverses Startups, amb les dues empreses convidades i tres emprenedors del viver d'empreses "El Salt"; L'empresa Numon dedicada a la creació, implantació de l'e-commerce, producció online i offline. L'empresa Planet Factory, especialitzada en aplicacions educatives per a mòbils i tauletes amb jocs que s'han traduït a una quinzena d'idiomes i es distribueixen a tot el món. I l'empresa I Tailored Grup, dedicada a la creació i implantació d'aplicacions informàtiques personalitzades, sistemes i disseny web.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins l'agenda d'activitats de la 1a setmana de l'emprenedoria que organitza l'ajuntament de Manresa amb l'objectiu d'arribar als emprenedors del Bages.

*Cal reservar hora per les sessions individuals de consultoria i confirmar assistència a la joranda d'experiències d'emrpenadors al següent correu o telèfon:

sll.promoeconomica@sallent.cat

T. 93 820 61 92

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/05/2018 09:43
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona