español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent acull la X Trobada de dones del Bages

Sallent acull la X Trobada de dones del Bages
Publicat: Dimarts 21/03/2017

Dissabte 25 de març, Sallent acollirà la 10a edició de la Trobada de dones del Bages. Un acte, organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Bages amb l'objectiu de donar eines d'apoderament a les dones a través de tallers i activitats.

La trobada tindrà lloc a l'escola Torres i Amat a les 10 h. Durant tot el matí es faran diferents tallers com “Enredades en la història” sobre les representacions de la feminitat al cinema o el “Tastet al teatre de les oprimides” que treballarà les desigualtats de gènere a través de la vivencialitat i el teatre. També hi haurà tallers de lectura  que explicaran com educar prescindint dels estereotips de gènere. Tallers de decoupage, d'herbes remeieres i fins i tot de Dance i Fitness. A més a més, hi haurà servei de canguratge per a les dones que hi assisteixin amb els seus fills i filles.

A la Trobada hi poden participar des de col·lectius i associacions de dones, fins a dones a nivell particular que siguin majors d'edat. Cal inscriure's als tallers abans del 22 de març a l'Ajuntament de Sallent al correu: dona@ccbages.cat, al telèfon 936930363 o a http://dona.ccbages.cat.

Per a més informació pitja aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/03/2017 13:30
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona