español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent a punt per un Sant Jordi ple a vessar d'activitats

Sallent a punt per un Sant Jordi ple a vessar d'activitats
Publicat: Dijous 13/04/2017

Activitats culturals relacionades amb la literatura, la música, la dansa, les arts escèniques, la pintura i les tradicions populars catalanes són les que ompliran els carrers sallentins per celebrar la diada de Sant Jordi, una festivitat molt arrelada tant a Catalunya com a la nostra vila.

Per aquest 23 d'abril es presenta un programa molt complet amb activitats pensades per a petits i grans gràcies a la col·laboració i participació de moltes associacions i entitats del poble. Xerrades, recital de poesia, concerts, taller de roses, de Blues, Batucada, espectacle i animació infantil, presentacions de llibres, exposicions de poemes i de pintura, passejada urbana, mostra de danses tradicionals, sardanes, o bé, el musical Nine són algunes de les activitats que constitueixen el programa d'aquest any on tothom podrà participar i gaudir.

Els actes i activitats començaran el proper dimarts 18 i finalitzaran l'últim dia del mes. Per a més informació podeu visitar l'agenda del web de l'Ajuntament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/04/2017 13:03
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona